French (Fr)Română (România)Deutsch (DE-CH-AT)EspañolEnglish (United Kingdom)

  Ideea de a da  frumuseţe şi strălucire rocilor, ne-a venit din dorinţa  realizării unui ambient căt mai plăcut şi ca reacţie la oferta limitată care exista la acea vreme.

  Din 1993 executăm lucrări de ambientare a spaţiilor interioare cât şi a celor exterioare, precum şi o dirversitate de produse decorative, din diferite roci: granit, marmură, andezit, calcar, gresie,etc. Cu o bună cunoaştere a rocilor şi printr-o prelucrare de excepţie, calităţii originare a pietrei i se adaugă şi nobletea materialelor rare: intrasii cu pietre decorative şi semipreţioase, prelucrearea canelurilor de aur, aplicarea ornamentelor din bronz, rezultând lucrări care satisfac cele mai exigente pretenţii.

  Conlucrăm direct cu beneficiarii, oferindu-le posibilitatea de consiliere în vederea executării unor lucrări personalizate în funcţie de nevoia de confort a fiecăruia, fără a pierde din vedere stilul personal abordat.

  De-a lungul timpului firma şi-a diversificat gama de produse oferite într-o mare varietate de modele, care prin creativitate, funcţionalitate şi execuţie de calitate satisfac dorinţele şi aşteptările clienţilor noştri.

Vă oferim:

-seminee cu arhitecturi clasice, rustice şi moderne

-barbecue

-placaje pentru diverse întrebuinţări

-baluştrii şi mână curentă

-piedestale şi stâlpi decorativi

-fântâni arteziene

-mese pentru diverse întrebuinţări

-vase decorative, vaze, scrumiere, lămpi şu sfesnice

-alte obiecte ornamentale

Ne place să credem  că ne recomandă calitatea lucrărilor noastre şi ca atare rămâne să vă convingem de acest lucru.

 
free pokerfree poker
Designed by SC RODONIT SRL